top.png

Gennem mange års samarbejde kender jeg Marlene som et topprofessionelt mediemenneske, der er styret af sin fantastiske nysgerrighed for at udforske verden. Altid på forkant med ny teknologi, altid et sjovt og krøllet alternativ, der skubber til vante forestillinger.


NIELS JØRGEN SØNDERGAARD
UDVIKLER OG KOMMUNIKATIONSKONSULENT

Hele vejen rundt

KUNDEN KONFRONTERES MED STRIBEVIS AF SPØRGSMÅL, FØR DEN FØRSTE STREG TÆNKES.

Troldborg Design leverer grafiske løsninger til både private og offentlige – og til nonkommercielle organisationer.

”Det er en udfordring at arbejde med så forskellige kunder, som hver især har deres helt egne forventninger til mig. Det gør mig skarp på målgruppe og virkemidler,” siger Marlene Jørgensen.

”Det er måske ikke altid lige nemt at være kunde hos mig, for jeg sætter rigtig mange spørgsmålstegn ved kundernes idéer. Før jeg sætter den første streg på papiret eller på skærmen, skal jeg kende opgavens nøjagtige retning.”


Funktionelt og visuelt

”Helst arbejder jeg med helhedsløsninger. Jeg gør mig megen umage med at finde kundens visuelle identitet; den ultimative essens, som jeg så arbejder videre med i hele design-delen: Logo, visuel id, papirlinie, brochure og webdesign. Jeg mener, at det er vigtigt med en funktionel og visuel sammenhæng i alle kundens materialer, og derfor anbefaler jeg tit, at kunden lader mig komme hele vejen rundt.” 


  marlene.jpg

Marlene Jørgensen
 
Ravningvej 48
7182 Bredsten

fro.png
m 2083 6988
onsdag lukket
 


marlene@troldborg-design.dk

 

 

smaa_maend.png

bund.png