top.png

Marlene bliver ofte en del af University College Lillebælts grafiske løsninger, for her kan vi få hele pakken: både overordnede designretningslinjer og daglige produktioner. Begge dele leveres med indsigt, omhyggelighed og en stilsikker hånd. Alt i alt et meget smidigt samarbejde med en herligt krøllet hjerne.

 

ANNE SCHIØDT ANDERSEN

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT

Enmandshær med masser af kontakter

HOS TROLDBORG DESIGN ER DER MANGE VARER PÅ HYLDERNE, OG SORTIMENTET UDVIDES GERNE. NYE UDFORDRINGER OG OPGAVER ER VELKOMNE.


”Jeg mener, at man er, hvad man kan.”
AD’er og grafiker Malene Jørgensen arbejder med visuel kommunikation, design, layout, illustrationer, tilrettelæggelse af brochurer og bøger og meget, meget mere.
”Jeg er meget videbegærlig og opsøger konstant nye metoder og teknikker samtidig med, at jeg nøje følger med i, hvad der sker i den grafiske branche – og i verden i det hele taget.”
Marlene Jørgensen kan derfor levere design i tidens trend.
”Men tit går jeg helt andre veje, for det er ikke altid, at tidens trend er særlig langtidsholdbar.”

Netværk
”Jeg er en enmandshær, og jeg kender min begrænsning, men min begrænsning spænder ikke ben for slutproduktet. For jeg har masser af gode, faglige kontakter, og jeg samarbejder med de bedste fotografer, journalister, trykkerier, tekstforfattere mfl.”
Som kunde i Troldborg Design får du ikke bare Marlene Jørgensens kompetencer, du har også mulighed for at trække på hele hendes brede, professionelle netværk.
  marlene.jpg

Marlene Jørgensen
 
Ravningvej 48
7182 Bredsten

fro.png
m 2083 6988
onsdag lukket
 


marlene@troldborg-design.dk

 

 

smaa_maend.png

bund.png